Karbantartás céges felhasználóknak

A Proaktív Plusz Kft. vállalja az ipari épületek tetőszerkezetén kiépített napelemes rendszerek teljes körű üzemeltetését és karbantartását. A rendszerek fizikális karbantartása is elengedhetetlen a sikeres működéshez. A termelés maximalizálásához tiszta, szennyeződés- és pormentes panelekre van szükség.

A távfelügyeleti rendszer által kiértékelt adatok alapján a rendszeresen tisztított panelek hatékonyabb termelést produkálnak. A tiszta, szennyeződés- és pormentes panelekhez ajánlott az évi 1-2 alkalommal történő mosás, év közben pedig ajánlott a többszöri, kisebb szennyeződésektől való megtisztítás. A területi elhelyezkedéséből adódóan, fokozottan rakódik a panelekre a por, virágpor, pollen, növényi szennyeződések, melyek visszafoghatják a termelőképességet.

A csarnoktetőkön elhelyezett panelek megközelítése nem egyszerű, ezért cégünk emelőkosaras gépek segítségével éri el azokat. Tisztításukhoz speciális anyagot használunk, mely ragyogó és makulátlan felületet biztosít a paneleknek. A lágyvízes lemosáshoz a Karcher által forgalmazott I-solar napelemmosó készüléket használunk.
A stabil és a eredményes termeléshez évente legalább egy alkalommal szükséges a rendszer teljes felülvizsgálata. Cégünk panel, inverter, tartószerkezet és transzformátor állomás ellenőrzést biztosít, valamint a korrózió elleni védelemre is figyelmet fordít. Tapasztalataink igazolják, hogy a rendszerellenőrzések alkalmával számos hiba elkerülhető, ezáltal a termelés egyenletesebbé válik. Többek között panelmérő műszert, illetve hőkamerát is használunk, mellyel azonnal kiszűrhető a szemmel nem látható meghibásodás. Termelést érintő hiba esetén  24 órán belüli tájékoztatást, hibafeltárást biztosítunk. Ha szükséges, azonnali kivonuló szolgálatot biztosítunk a helyszínre, ahol munkatársaink megkezdik a hibafeltárást és hibaelhárítást, ezzel megakadályozva egy jelentősebb termeléskiesést.
 
A fizikális karbantartáson túl adminisztrációs szolgáltatásokat is biztosítunk. A napelemes rendszereknél, mint termelés orientált befektetéseknél rendkívül fontosak a prognózisok, az adatszolgáltatások határidőre történő teljesítése. A Proaktív Plusz Kft-nél átvállaljuk a teljes körű adminisztrációs kötelezettségeket, mint például a MEKH felé benyújtandó adatszolgáltatásokat, garanciális és garancián túli ügyintézést. Menetrendezést is vállalunk, melyet az Ewiser Forecast Kft-vel együttműködésben végzünk.

Amennyiben cégük hozzáértő kezekre szeretné bízni napelemes rendszerét, forduljon hozzánk bizalommal!

Egyedi árajánlatkéréshez kattintson ide!
 

© 2018 - Minden jog fenntartva