Bemutatkozás
A 2017-ben létrejött Proaktív Plusz Kft. napelemes rendszerek üzemeltetésével és hibaelhárításával foglalkozó vállalkozás.
A cég dinamikus fejlődésének köszönhetően jelenleg már több, mint 50 napelemparkot üzemeltetünk, illetve országszerte vállalunk eseti munkálatokat.

Egy napelemes rendszer hosszútávú, legalább 25 évre szóló  befektetés, melynek hatékonysága függ a kiépített technológiától, valamint a megfelelő üzemeltetéstől és szakszerű karbantartástól. Ez a két tényező határozza meg későbbiekben a termelési mennyiséget és a teljes rendszer élettartamát.

Megfelelő üzemeltetés nélkül a napelemes rendszer telepítésébe való befektetés kidobott pénz. Fontosnak tartjuk kiemelni, hogy kizárólag üzemeltetéssel foglalkozunk, fókuszunkat nem osztja meg más egyéb tevékenység, üzletág.
Az Ön érdeke, hogy a több millió forintos beruházása mihamarabb megtérüljön, hosszú távon áramot termeljen, visszahozza befektetését és nem utolsó sorban profitot termeljen!
Legfőbb feladatunk, hogy szakértő munkánkkal maximalizáljuk a termelését. Modern eszközeinkkel és műszereinkkel, az ügyfél igényeihez igazodva végezzük el napelemes rendszerének teljes körű üzemeltetési feladatait. Észak-Magyarországon egyedülálló gépparkunknak köszönhetően a leghatékonyabb módon végezzük el a napelemes rendszerek karbantartását.
 
Szakképzett kollégáink szakmai képzéseken való részvételükkel folyamatosan fejlesztik tudásukat, ennek köszönhetően minden típusú inverter karbantartását és javítását szakszerűen tudjuk vállalni. Cégünk hivatalos Fronius System partner. Ez azt jelenti, hogy amennyiben Önnek problémája adódik valamely inverterével, kollégáink – nemzetközi képzések által megszerzett szakképesítéseinél fogva - készséggel állnak rendelkezésére.

© 2018 - Minden jog fenntartva